Monique's Atelier  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Verkoop bestaande werken:
Ik werk hoofdzakelijk met acrylverf en soms met olieverf. Abstracte voorstellingen, figuratieve en realistische stukken zijn te vinden in mijn Galerij. 

Teken- en schilderlessen:
In mijn atelier geef ik op wekelijkse vaste dagdelen teken- en schilderlessen. In de rubriek 'Atelier' lees je hier meer over.

Workshops:
Je kunt bij mij terecht voor een groepsworkshop op afspraak in elk gewenst thema.
Kom met z'n viertjes of een grotere groep (max. 8 personen) en maak er een gezellige creatieve bijeenkomst van.
Wil je liever alle aandacht voor jou alleen?
Kies dan een persoonlijke workshop en maak samen met mij een groot abstract werk.
Jaarlijkse expositie:
Jaarlijks exposeer ik werken in het atelier met aangelegen tuin. Houd deze website en mijn Facebookpagina in de gaten voor de exacte datum.
Maatwerk:
Naast mijn vrije werken, maak ik ook graag schilderijen exclusief op maat voor uw interieur. Hierbij houd ik rekening met o.a. persoonlijke smaak, kleurstelling, formaat en materiaalvoorkeur.
Indien nodig, dan kom ik bij je langs voor inventarisatie van bijv. je stijl en kleurstelling in je interieur. Op die manier kan ik het schilderij optimaal laten matchen.
Maatwerkschilderijen met standaard materialen (bijv. houten frame, katoenen doek, acrylverf) zijn mogelijk vanaf EUR 200,--, afhankelijk van formaat en moeilijkheidsgraad.
Maatwerkschilderijen met luxe materialen zijn mogelijk vanaf EUR 1.000,--,
eveneens afhankelijk van formaat en moeilijkheidsgraad.
Ik maak altijd een gratis en geheel vrijblijvende offerte vooraf.

Muurschilderingen:
Ik beschilder ook binnenmuren met acrylverf en maak een kinderkamer bijv. tot iets bijzonders. Je kind zal er blij van worden om zijn of haar favoriete voorstelling te mogen bewonderen voor het slapengaan. Kosten hiervan zijn vanaf EUR 200,-- per muur, afhankelijk van de grootte van de voorstelling.
Enige voorwaarde: gladde droge muur.
y2oo6_dM-oeiiC0qfStf2YnWpNS0sFOK9Iape8-bf9M