Monique's Atelier  

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Welkom in mijn atelier.


Vanuit hier werk ik o.a. aan mijn eigen schilderijen en experimenteer ik met zoveel mogelijk verschillende schilderstijlen en technieken.

Like mijn Facebookpagina om mijn actuele experimenten en werken te kunnen volgen.

In de Galerij kun je mijn werken bekijken, die een grote diversheid aan stijlen en kleurcombinaties laten zien. In het atelier komen de meeste creatieve idee├źn tot stand en worden van concept uitgewerkt naar eindprodukt. Mijn werken en opdrachten verschillen van schilderij op canvas, schattige aquarel, stoere collages tot muurschilderingen (bijv. kinderkamer).


Daarnaast is dit de plek waar samen met mijn cursisten mooie kunstwerken tot stand komen in gemoedelijke sfeer. Deze kunstenaren leren in mijn wekelijkse lessen hoe ze het maken van een schilderij of tekening moeten aanpakken. Ze zijn inmiddels net zo enthousiast als ik en verkopen ook een aantal van hun werken, die te vinden zijn in de Galerij.
Sommigen schilderen zelfs al in opdracht.


De schilderijen in de Galerij zijn veelal te koop. Je kunt hier al werken vinden vanaf EUR 35,-- tot ca. EUR 350,--.

De werken staan per kunstenaar apart vermeld.


Ik nodig je van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in mijn atelier. Hier kunnen een aantal kunstwerken in 'levende lijve' worden bekeken of kun je tijdens de lesochtenden kennis maken met de andere kunstenaren.

Maak dan wel even een afspraak, zodat je niet voor niets komt.

Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op de Open Dag met Expositie die ik elk voorjaar (meestal in mei) organiseer in het atelier.

y2oo6_dM-oeiiC0qfStf2YnWpNS0sFOK9Iape8-bf9M